Project Description

Sportfysiotherapie en -revalidatie

Peesbehandeling biedt sportfysiotherapie met expertise op het gebied van peesklachten of diagnostiek door middel van echografie. Peesklachten kunnen erg hardnekkig zijn waardoor u niet meer in staat bent te sporten of niet de kwaliteit kunt leveren die u wilt. Daarom is een behandeling door een sportfysiotherapeut in veel gevallen aan te raden om optimaal uw sport weer te kunnen beoefenen na het doormaken van een peesblessure. Niet alleen kunnen onze sportfysiotherapeuten u behandelen met peesblessures, maar ook preventieve behandelingen behoren tot de mogelijkheden. Dit om mogelijke peesblessures in de toekomst te voorkomen. In onze praktijk zijn gespecialiseerde sportfysiotherapeuten werkzaam die verschillende groepen mensen met succes behandelen. Kwetsbare doelgroepen als topsporters, alsook kinderen en ouderen, worden bij ons behandeld.

U kunt bij ons gemakkelijk een afspraak maken. Ook buiten de reguliere werktijden om. In de avonden en weekenden zijn wij namelijk ook geopend.

Sportfysiotherapeut Peesbehandeling

Peesblessures kunnen zeer uiteenlopend zijn. Kwetsbare gebieden voor peesblessures zijn de knieën, schouders en enkels en met name de pezen. In onze praktijk hebben we veel ervaring met het behandelen van deze kwetsbare gebieden zoals de pezen. Ons motto is om middels intensieve behandelingen in de praktijk, maar ook thuis, u snel van uw klachten af te helpen. Onze luxe faciliteiten, zoals de trainingsruimtes met moderne apparaten, dragen daaraan bij.

Sportfysiotherapie: het belang van een goede behandeling

Een goede band tussen behandelaar en patiënt, is essentieel om het behandelproces voorspoedig te laten verlopen. Het persoonlijke behandelplan is het fundament van het traject. Het specifieke behandelplan bestaat aan de ene kant uit zelfstandige oefeningen, en aan de andere kant uit behandelingen door één van onze peesgespecialiseerde sportfysiotherapeuten.

Wat kunt u verwachten bij de eerste afspraak?

Blessures van pezen kunnen op termijn verergeren. Hierdoor bestaat de kans dat daardoor het herstelproces nog langer gaat duren. Om die reden is het dan ook belangrijk dat u snel met uw klacht naar de sportfysio gaat. Bij een eerste afspraak is het van belang dat u zich fijn voelt. Onze focus ligt niet alleen op een goede behandeling, maar ook op een uitstekend wederzijds contact tussen behandelaar en patiënt. Deze wisselwerking zorgt er namelijk voor dat u sneller van uw klachten af zult zijn. In het intakegesprek zal de behandelaar u onderzoeken en gerichte vragen stellen. Aan de hand daarvan wordt dan een specifiek behandelplan opgesteld.

Peesbehandeling de expert in sportfysio bij peesklachten of diagnostiek daarvan!
Een afspraak maken bij Peesbehandeling om van uw blessures af te komen? Dit is heel eenvoudig! Ook buiten de reguliere werktijden om kunnen wij u helpen. Onze praktijk staat patiënten ook in de avond en in de weekenden ter dienst.

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Vrijdag 8:00 – 21:00
Zaterdag 9:00 – 12:00
Zondag gesloten
Maak direct een afspraak