Project Description

Behandelingen

Peesbehandeling wil elke patiënt de best mogelijke behandeling bieden. Dat lukt niet als we ons beperken tot één behandeltechniek. Om die reden hebben al onze fysiotherapeuten hun eigen specialisaties ontwikkeld. Daarmee vergroten ze niet alleen hun eigen mogelijkheden, maar kunnen ze ook gebruik maken van elkaars kwaliteiten en deskundigheid. U profiteert daarvan!

Met welke klachten kan ik naar Peesbehandeling?

Peesklachten kunnen in veel vormen voorkomen. Peesbehandeling richt zich op het behandelen van peesklachten zoals:

+ Achillespees
+ Kniepees (Jumpers knee)
+ Schouderpees
+ Elleboog (tenniselleboog)
+ Peesplaat onder de voet (Plantaire fascie / hielspoor klachten)
+ Heup

Heeft u al een tijdje last van een peesblessure of een peesklacht? Het is dan belangrijk om niet te lang met uw klacht door te lopen om verdere problemen te voorkomen. Niet alleen bij typische bewegingsklachten kunt u bij ons terecht, maar ook voor complexe peesaandoeningen. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten werken samen met andere disciplines om u ook bij complexe peesaandoeningen te helpen.

Wat kunt u verwachten bij een afspraak?

Een afspraak bij Peesbehandeling begint altijd met een intakegesprek. Uw fysiotherapeut zal op basis van dit intakegesprek een diagnose opmaken. Door middel van onderzoek, concrete vragen en aanvullend onderzoek door vragenlijsten of echografie, kan de fysiotherapeut een overzichtelijk beeld van uw klachten krijgen. Nadat de diagnose is vastgesteld, zal de fysiotherapeut in de regel een behandelplan opstellen. U kunt daarbij denken aan verschillende behandeltechnieken. Denk daarbij aan oefeningen, (sport)fysiotherapie, Shockwave therapie, Dry needling, Percutane electrolye e.a.

Wat kunt u zelf doen?

Een nauwe samenwerking tussen de fysiotherapeut en de patiënt is van belang om het herstel te bevorderen. Huiswerkoefeningen spelen daarbij een belangrijke rol. Hoe meer u zelf ook actief meewerkt aan het proces, hoe beter de resultaten zullen zijn.

Waarom kiezen voor Peesbehandeling?

+ Diverse specialisaties en behandeltechnieken
+ Avond & weekend openstelling
+ Laag behandelgemiddelde
+ Vrije trainingsruimte met vele cardio- en fitnessapparaten
+ Team van specialisten
+ Samenwerking met andere disciplines (o.a. podotherapeuten en diëtisten)

Maak direct een afspraak bij Peesbehandeling

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze fysiotherapeuten voorzien u graag van advies. U kunt snel bij ons terecht, aangezien we ook in de avonden en in het weekend geopend zijn.

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Vrijdag 8:00 – 21:00
Zaterdag 9:00 – 12:00
Zondag gesloten

Bel 06 82345700

Maak direct een afspraak